Yatibiz Official Blog Site

Assalamualaikum wbt. dan selamat datang! Kelebihan membeli secara online adalah menjimatkan masa, kos, duit minyak kenderaan, dan kos parking kenderaan anda. Mengelakkan daripada kesesakan lalu lintas dan lain-lain kos lagi yang terpaksa anda keluarkan. Jika anda membeli secara online anda hanya mengeluarkan kos barang yang anda inginkan dan kos penghantaran pos sahaja. Kemudian anda hanya perlu menunggu barang yang anda order itu sampai di depan pintu rumah anda. Jadilah pengguna yang bijak dan berilmu tentang hak pengguna untuk mengurangkan kos perbelanjaan anda.

Senarai Produk Yatibiz

BESTSELLERS KEMBOJA HERB CREAM


Krim Kemboja yang mempunyai bahan campuran 100% daripada ramuan herba semula jadi. Seperti Beras, Pegaga, Manjakani, dan juga bahan-bahan akar kayu herba yang lain.
Siapa yang tidak kenal kejelitaan, kecantikan dan kehalusan kulit wajah wanita kemboja. Rata-rata dari mereka mempunyai kulit yang sihat dan awet muda. Namun yang menjadi persoalan, apakah rahsianya? Jom ikuti pembongkaran eksklusif ini!! Baiklah sini saya nak cerita sikit pasal rahsia kecantikan wanita-wanita Kemboja. Ditakdirkan oleh Allah swt pada satu hari saya kenal satu keluarga yang berasal dari Kemboja. Mereka sudah lama menetap di Malaysia dengan melakukan bermacam-macam perniagaan termasuk menjual pakaian. Selepas melihat gelagat wanita-wanita mereka. Lalu terlintas dihati, cantik sungguh wanita-wanita mereka walaupun sudah berumur. 


RM39/PC
Tidak termasuk poslaju (RM6)
Berat 10g. Dlm 3 hari sudah dapat rasa perubahannya.

Cara penggunaan sangat mudah! Hanya sapu di muka setiap malam sebelum tidur. 

Sebelum ini saya guna krim muka dot dot ok jer. Tapi kalu dah bertahun guna produk yang sama rasa kulit pun masih tak beri kerjasama. So maintain tahap itu saja. Last-last dapat juga krim muka herba dari Kemboja yang tak disangka-sangka datang-nya. Ini semua dengan izin Allah swt.

Sehari sekali saja pakai, kulit dah rasa selesa, sapu bedak pun rasa rata. Alhamdulillah mungkin kulit saya serasi dengan Krim Kemboja ini. Ermm! siapa yang mengalami masalah kulit kusam, jerawat dan berjeragat, taulah macam mana rasa stress bila tengok muka sendiri.


So far Alhamdulillah saya sangat berpuas hati dengan hasil pemakaian Krim Kemboja ini. Muka kira dah nak settle, nak-nak orang malas make up macam saya. Hahaha!


Kalau dapat kulit muka yang tak kusam bersyukur sangat pada Allah.So, kalau ada sahabat-sahabat yang mempunyai masalah kulit muka sama sperti seperti saya, tetapi masih tidak terjumpa mana-mana krim muka yang sesuai. Bolehlah cuba Krim dari Kemboja yang sangat mujarab ini.

----------------------------------------------
Hubungi (SMS/WHATSAPP) (Pn. Yati) sekarang di talian 012-9326011 untuk mendapatkannya

ANTARA TESTIMONI YG DPT DI KONGSI





TOYOTA HIACE UNTUK DISEWA, VAN PANDU SENDIRI (daily RM300)


TOYOTA HIACE FOR RENTAL






Vip Seating Van Rental / Sewa
Lokasi : Shah Alam Selangor & Pengkalan Balak, Masjid Tanah Melaka

Van Toyota Hiace berbumbung tinggi Untuk Di Sewa Atau Di Catar
Antara kelebihan Toyota Hiace:-

 
1) Untuk semua perjalanan dalam Semenanjung - Malaysia, ke Selatan Thailand dan
     Singapura

2) Rombongan, Kenduri Kahwin, Percutian, Memancing, Melancong, Membeli-belah
    dan sebagainya
3) Pengambilan dari atau penghantaran terus ke Lapangan Terbang KLIA/Subang

4) Perpindahan untuk barang-barang pejabat atau rumah
** Minyak, bayaran tol, dan bayaran parking SAHAJA adalah tanggungan PENYEWA

Perkhidmatan Sewa Van Harian/Bulanan/Kontrak
RM300 daily
RM280 daily kalau booking untuk 3hari
Special Diskaun Untuk lebih dari 5 Hari
-Kapasiti 11 penumpang termasuk driver
-Manual Tranmisi & Condition Selesa
-Berhawa dingin sepenuhnya

Dokumen wajib disertakan :-
-Salinan IC
-Salinan Driving license yang sah
-Salinan Utiliti Bil terbaru (Air/Elektrik/Astro)
-Nama referance dan contact no(Relatives/Saudara)
-Surat Sewa yg perlu diisi
-Deposit RM300.00 (akan dipulangkan selepas 7 hari waktu bekerja)

-Call dulu, harga boleh bincang

MAYBANK ACC 1120 8050 1707 (MOHD FAUZI B MOHAMAD NOR)

Hubungi (sms/whatsApp) Pn Yati/En Fauzi 
untuk booking
012-9326011 / 012-6046893


Serunding Asli kg laut terlaris, fresh,sedap dan tahan lama

Assalamualaikum.....


Serunding atau sambal daging merupakan sejenis masakan yang dibuat dengan rempah dan dimasak sehingga kering, dan kadangkala berminyak (terutama serunding daging) agar tahan lama. Ia dimasak dan dikacau tanpa henti hingga betul-betul kering kerana dengan cara itu saja ia akan tahan lama. Serunding boleh dimakan dengan nasi himpit, ketupat nasi/pulut, ketupat daun palas, lemang, dijadikan inti dalam pulut bakar, inti dlm karipap mini atau popia mini dll...

Serunding berasal dari Negeri Kelantan Darulnaim dan banyak diusahakan secara tradisional di Kampung Laut, Jajahan Tumpat, Kelantan. Kini Kampung Laut menjadi pusat pembuatan serunding yang terbesar di Malaysia
Kenapa saya memilih serunding kg Laut :-
1) Resepi tradisional turun temurun dijamin sedap
2) Daging berkualiti dan dicarik halus
3) Dimasak menggunakan dapur kayu untuk aroma istimewa
4) Sentiasa segar dan baru dimasak setiap minggu
5) Boleh disimpan pada suhu bilik dan tahan lama  

Dapatkan yang asli, sedap dan murah

Harga Promosi Istimewa 2014

Serunding Daging 130g/pack = RM10 only
Serunding Ayam 105g/pack = RM10 only

Postage : RM6 (Semenanjung), RM10 (Sabah/Sarawak)

Hubungi Pn Yati 012-9326011